Voimaharjoittelu – Teoriasta parhaisiin käytäntöihin (päivitetty 2. painos, sisältää myös videoita) – Uutuus

  • Kirjoittajat: Jukka Mäennenä, Juha Olli, Jenni Puputti, Teemu Roininen, Marko Haverinen, Kimmo Kuukasjärvi, Jani Parkkinen
  • Sivumäärä: 461 sivua, nelivärikuvitus
  • ISBN: 978-952-7489-15-4
  • Sisältää tekniikkavideoita
79,00 

Voimaharjoittelu – teoriasta parhaisiin käytäntöihin -kirja on suunnattu urheilu- ja liikuntalajien ohjaajille ja valmentajille, urheilijoille, terveysliikunta- ja liikunta-alan opiskelijoille, liikunnan- ohjaajille ja opettajille, personal trainereille, kunto-ohjaajille voimavalmentajille, urheilulääkäreille, hierojille ja fysioterapeuteille, kuntoutusalan opiskelijoille sekä tavoitteellisesti harjoitteleville voimailulajien harrastajille.

Voimaharjoittelu – teoriasta parhaisiin käytäntöihin -kirja on voimaharjoittelun perusteos, joka kokoaa kaiken oleellisen asian voimaharjoittelusta yksiin kansiin! 2. painokseen on lisätty uusia lukuja ajankohtaisista aiheista ja laaja liiketekniikkavideoiden kirjasto. Videot opastavat painonnostoliikkeiden oikeaoppisiin suoritustekniikoihin sekä opastavat kuinka harjoittelija välttää tekniikkavirheet. Tekniikkavideoiden mallina toimii painonnostomaajoukkueen urheilija Saana Retulainen ja videoilla äänenä toimii painonnostoliiton nuoriso- ja koulutuspäällikkö Jarno Tiainen.

UUTUUSKIRJA, jonka sisältö pohjaa parhaisiin käytäntöihin ja viimeiseen näyttöön.
Kirjaan on pyritty kokoamaan viimeisin ja käytännössä toimivaksi osoittautunut tieto. Asiasisältö on jäsennelty niin, että se on helposti sisäistettävissä ja helppo soveltaa käytäntöön. Yksityiskohtaisen sisällysluettelon ansiosta lukija voi etsiä laajempien teemojen ohella juuri haluamansa tarkkaan rajattuun aihepiriin

Kirjan päätoimittaja Jukka Mäennenä on voimavalmentaja, jolla on vuosien kokemus valmentamisesta ja liikunta-alan koulutustyöstä. Hänellä on kokonaisvaltainen ja monipuolinen kouluttautumisen kautta syntynyt osaaminen, joka on antanut laaja-alaisen näkökulman voimaharjoitteluun ja sen suunnitteluun. Vuosien kokemus kirjoitustyöstä takaa sujuvan lukuelämyksen ja helposti ymmärrettävät asiakokonaisuudet. Kirjan kirjoittajiin lukeutuvat hänen lisäkseen joukko kotimaisia huippuosaajia voimavalmennuksen alueelta, kuten; Jenni Puputti, Juha Olli, Teemu Roininen, Kimmo Kuukasjärvi, Marko Haverinen ja Jani Parkkinen.

Kirjan pääsisältöjä

* Voimaharjoittelun hyödyt

* Mistä voima koostuu

* Voimaharjoittelun muuttujat

* Voima osa-alueet ja jatkumomalli

* Liikevalinnat ja perusliikemallit

* Sarja – ja toistoyhdistelmät

* Harjoitusmuodot ja – välineet

* Lämmittely ja jäähdyttely voimaharjoittelussa

* Painonnosto osana voimaharjoittelua

* Erityishuomiot lasten ja nuorten, naisten ja ikääntyvien voimaharjoittelussa.

* Voimaharjoittelun edistyneet sovellukset

* Fysioterapiasta voimaharjoitteluun

* Liiketekniikkavideoita