Julkaistu

Jalkaspesialisti.fi ja VK-KUSTANNUS Oy yhteistyöhön

Jalkaspesialisti.fi on jalkojen eri vaivoihin erikoistunut sivusto ja verkkokauppa. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. valmispohjalliset, nilkkatuet, polvituet sekä videoidut kotivalmennukset. Verkkokaupassa myydään alaraajafysioterapiaan erikoistuneiden terapeuttien ja muiden jalkojen ammattilaisten suosimia apuvälineitä. Apuvälineet ovat valikoituneet tarkan käytännön testauksen perusteella ja huomioimalla mahdollinen tutkimustieto. Sivustolla on myös kattavia tekstejä yleisimmistä alaraajaongelmista, kuten jalkaterän, nilkan ja polven alueen kivuista.

VK-kustannus on kustantanut urheiluvalmennuksen, liikunnan ja kuntoutuksen oppi- ja ammattikirjoja jo vuosikymmenten ajan.

Jalkaspesialisti.fi ja VK-kustannus tavoittelevat yhteistyöllä entistäkin tehokkaampaa kuntoutuksen vaikuttavuutta. Ortooseilla voidaan usein vähentää alaraajojen oireilua sekä parantaa toimintakykyä. Ammattilaisille sivusto näyttäytyy mm. verkkokauppana, jonka kautta asiakkaan voi tarvittaessa suositella hankkimaan terapiaa tehostavia apuvälineitä. Tietoa on saatavilla sivulla https://www.jalkaspesialisti.fi sekä VK-Kustannuksen säännöllisesti kustantamista kirjoista. VK-Kustannus ja Jalkaspesialisti.fi iloitsevat yhteistyön käynnistymisestä