Julkaistu

Haluatko jaksaa paremmin?

Haluatko jaksaa paremmin?

Joko tunnet uuden hyvinvointimedian jaksaparemmin.fi?  Uudelta verkkosivustolta löydät kaiken sen, mitä olet aina halunnut tietää nukkumisesta – ja paljon uutta asiaa myös ravinnosta ja liikunnasta. Uutiskirje tuo kiinnostavat aiheet tuoreeltaan sähköpostiisi.

Kiinnostaako sinua uni, ravinto, liikunta tai mielen hyvinvointi? Kurkkaa uusi sivusto jaksaparemmin.fi – löydät sieltä uutta ja ajankohtaista tietoa ja kiinnostavia tarinoita. Huippuasiantuntijat kertovat sivustolla uusimmat tutkimustulokset, ja monet tutut kasvot paljastavat uusia asioita omasta hyvinvoinnistaan. Aiheina muun muassa

·      Kun hikiaalto herättää öisin – vaihdevuosien unihäiriöt luultua yleisempiä

·      Älypuhelin voi löytää uniapnean

·      Apua unettomalle: näin työterveyshuolto voi auttaa

·      Syötkö liian kevyen lounaan? 

·      Lajitestaajan päiväkirja: Petra kokeilee jännittäviä liikuntalajeja amerikkalaisesta jalkapallosta uimahyppyihin

·      Jaksa paremmin -tv-ohjelman julkisuudesta tutut ihmiset kertovat unipulmistaan, joihin etsitään ratkaisuja

Jaksaparemmin.fi-sivuston päätoimittaja on Leeni Peltonen, joka tunnetaan pitkän linjan journalistina ja tietokirjailijana. Hänen teoksensa Valvomo – kuinka uneton oppi nukkumaan (Otava 2016) on alansa klassikko. Jaksaparemmin.fi:n toimittaja on Petra Kalliomaa, saman nimisen tv-ohjelman pirteä ja rohkea juontaja, joka jokaisessa jaksossa heittäytyy uuden liikuntalajin pyörteisiin.

Tutustu sivustoon jaksaparemmin.fi ja löydä oman hyvinvointisi uudet ideat. Tilaa jaksaparemmin.fi:n uutiskirje, niin saat uudet jutut automaattisesti sähköpostiisi. Pidä itsestäsi huolta parhaiden asiantuntijoiden ohjeilla ja kiinnostavien tarinoiden kannustamana!