Reittiopas ihmiskehoon

(Trail Guide To the Body)

  • Kirjoittaja: Andrew Biel
  • Suomennos: Marko Grönholm
  • Sivumäärä: 440
  • ISBN: 978-952-7489-09-3
119,00 
Osasto:

Teos esittää tuki- ja liikuntaelimistön anatomian kiehtovasti ja helposti ymmärrettävästi. Reittiopas ihmiskehoon – teoksen ensimmäinen alkukielinen laitos julkaistiin vuonna 1997. Tämän vuonna 2022 suomennoksen lähdeteoksena on toiminut alkuperäisteoksen kuudes laitos. Yhteensä tätä oppikirjaa on maailmanlaajuisesti myyty jo yli 900 000 kappaletta ja Reittioppaasta ihmiskehoon on tullut tuki- ja liikuntaelimistön anatomian ja palpaation koulutuksen kultainen standardi ja kirjaa käytetäänkin oppikirjana lähes 2 500 koulutusohjelmassa maailmanlaajuisesti. Teos on käännetty jo yli 10 kielelle ja nyt vuonna 2022 myös suomeksi.

Teos valmistaa opiskelijoita taitavaan ja asiantuntevaan manuaaliterapian soveltamiseen eri aloilla, mukaan lukien fysioterapia, toimintaterapia, hieronta sekä monet muut manuaali- ja liiketerapian muodot ja ammattiryhmät. Teoksen avulla voit kehittää itseluottamustasi oppimismatkallasil. Reittiopas ihmiskehoon vie sinut itseluottamustasi kasvattavalle ja vaiheittain etenevälle oppimismatkalle, joka sisältää tarkasti määritellyt polut useiden tuki- ja liikuntaelimistön rakenteiden läpi, jotka on teoksessa havainnollistettu seikkaperäisesti.

Teos avaa palpaation oppimisen ja taitamisen salat. Kirjan jokainen elementti, sen visuaalisesti täyteläisistä ja yksityiskohtaisista anatomisista kuvituksista aina sen mukaansatempaaviin ja helposti seurattaviin kuvauksiin ja palpaatio-ohjeisiin saakka auttaa sinua kehittämään palpaatiotaitojesi herkkyyttä ja tarkkuutta, joita tulet tarvitsemaan menestyäksesi urallasi.

Reittiopas ihmiskehoon sisältää eksklusiivisen pääsyn uskomattomiin digitaalisiin oppimistyökaluihin, joista monet tulevat mukaan ilmaiseksi. Missä tahansa oletkin, pääset helposti käsiksi palpaatiovideoihin, katso esimerkki.

https://www.youtube.com/watch?v=VsW896n71HU