Yhteistyö X-Tone

Yhteistyö X-Tone

Mitä on EMS?

Sähkömagneettinen lihasstimulaatio (EMS) on hoito, joka stimuloi lihasten supistumista lihasten vahvistamiseksi, turvotuksen vähentämiseksi, kivun lievittämiseksi ja samalla se tuhoaa rasvasoluja ja vähentää ei-toivottuja rasvakertymiä hoidetuilla alueilla.

X-Tone™ Pelvic floor istuin aplikaattori

Lantionpohjan lihakset tukevat vatsan ja lantion elimiä ollen hyvin tärkeä osa virtsaamista hallitsevaa järjestelmää. Näiden lihasten heikkous ja hallinnan puute on usein merkittävä inkontinenssiin johtava tekijä. Lantionpohjan lihakset tukevat myös selkärankaa vatsa- ja selkälihasten kanssa joilla on merkittävä vaikutus mm. ryhtiin ja vartalon hallintaan. Lantionpohjan lihakset ovat erittäin tärkeä lihaksisto jonka toimintakyvyn ylläpidolla ja vahvistamisella on merkittävä vaikutus kehon asentoon, virtsan-, ilman- ja ulosteenpidätykseen sekä muun muassa seksuaalitoimintoihin ja nautintoon. Lantionpohjan lihasten toiminnan ylläpito ja vahvistaminen on tärkeää niin naisille kuin miehille.

Pelvic floor on istuin, joka stimuloi tehokkaasti lantionpohjan lihaksia. Samalla tavalla kuin käytämme X-Tone™ muissa kehon osissa, kuten vatsassa, reisissä, käsivarsissa ja pakaroissa, Pelvic floor istuin aplikaattori lähettää sähkömagneettisia pulsseja lantionpohjan läpi aiheuttaen lihasten supistuksia, jotka lopulta vahvistavat niitä.

Istuttuasi mukavasti X-Tone™ Pelvic floor istuimelle (hieman eteenpäin nojaten ja jalat maassa) ohjelma käynnistyy ja sähkömagneettiset pulssit stimuloivat lantionpohjan lihaksiasi 30 minuutin ajan. Hoitoistunnon aikana lantionpohjan lihaksesi saavat tuhansia supramaksimaalisia lihassupistuksia, jotka ovat erittäin tärkeitä mm. inkontinenssipotilaiden lihasten uudelleenkoulutuksessa.

X-Tone™ EMS-teknologian fokusoidun sähkömagneettisen energian avulla se stimuloi hermosoluja lantionpohjan lihaksissa saaden lantionpohjan lihakset supistumaan toistuvasti lantionpohjan lihasten voiman ja kestävyyden palauttamiseksi.

X-Tone™ Pelvic floor istuin aplikaattorin avulla voidaan aktivoida lantionpohjan lihaskudosta ja parantaa tehokkaasti lantionpohjan lihaksien heikkouksia, palauttaa kiinteyttä ja parantaa elastisuutta; vahvistaa lantionpohjan lihaksia, torjua inkontinenssi vaivoja kuten virtsankarkailua, ehkäistä emättimen laskeuman kehittymistä, rentouttaa lantionpohjan lihaksia, parantaa seksuaalista nautintoa.