Julkaistu

VK-Kustannus ja Salli iloiseen yhteistyöhön!

Salli Systems kehittää tällä hetkellä markkinoiden terveellisintä istumakonseptia ja valmistaa siihen liittyviä tuotteita. Konsepti perustuu kaksiosaisiin, keskiraollisiin Salli Satulatuoleihin ja laajaan ergonomian tutkimustietoon. VK-Kustannus on puolestaan kustantanut urheiluvalmennuksen, liikunnan ja kuntoutuksen oppi- ja ammattikirjoja jo vuodesta 1978.

Nyt Salli Systems ja VK-Kustannus pyrkivät yhteistyöllä lisäämään ammattilaisten ja opiskelijoiden ergonomiatietoutta entisestään. Terveellisen istumisen ja liikkumisen puolesta puhuvan Sallin ja urheiluvalmennuksen, liikunnan ja kuntoutuksen ammattiliittojen, yhdistysten ja oppilaitosten kanssa tiiviissä kanssakäynnissä olevan VK-Kustannuksen yhteisenä päämääränä on viedä terveellisiä terveisiä ja laadukasta informaatiota liikkuvuuteen, ihmiskehoon ja ergonomiaan liittyen kaikille siitä kiinnostuneille.

Tietoa on saatavilla VK-Kustannuksen säännöllisesti kustantamista kirjoista sekä oppilaitosvierailujen, luentojen ja erilaisten tapahtumien yhteydessä. VK-Kustannus ja Salli Systems iloitsevat yhteistyön käynnistymisestä.