Julkaistu

Sallin ja VK-Kustannuksen yhteistyö on antoisaa ja hauskaa!

Sallin väkeä – vasemmalta Minni Salminen, Hanna Ojutkangas, Janne Slant
Edessä: Maija Korpi ja Virpi Hakala

Sallin ja VK-Kustannuksen yhteistyö on käynnistynyt mainiosti. Yhteistyön tarkoituksena on lisätä ammattilaisten ja opiskelijoiden ergonomiatietoutta entisestään. Yhteisenä päämääränä on viedä laadukasta informaatiota liikkuvuuteen, ihmiskehoon ja ergonomiaan liittyen kaikille siitä kiinnostuneille. Tietoa on saatavilla VK-Kustannuksen säännöllisesti kustantamista oppikirjoista ja sen lisäksi Salli on mukana oppilaitosvierailuilla ja erilaisissa tapahtumissa kertomassa terveellisestä istumisesta. Opiskelijat ja opettajat sekä muut terveysalan ammattilaiset pääsevät samalla myös itse kokeilemaan Sallin eri malleja ja löytämään asiantuntijan avulla juuri itselle sopivan Sallin.

Kahden oman alansa asiantuntijan yhteistyö on ollut mutkatonta ja antoisaa. Sovituista asioista on pidetty kiinni puolin ja toisin ja yhdessä tekemisen meininki on tuonut kummallekin yritykselle lisää ideoita ja myös yhteistä hauskaa aikaa. Yhteistyöllä saamme vietyä vielä entistäkin kattavammin tietoa terveydestä ja ergonomiasta eteenpäin.

Hauskana yksityiskohtana voisi vielä mainita yhteistyömme kunniaksi lanseeratun kampanjan, joka on vielä tämän viikon ajan käynnissä (22.4.2018 saakka). VK-Kustannuksen sivuilta http://vk-kustannus.fi/kuntoutus/ löytyvällä alennuskoodilla saat hankittua ergonomisen Salli-tuolin 50 % alennuksella.

Minni Salminen
Markkinointikoordinaattori