Yhteistyö X°Cryo

Yhteistyö X°Cryo

Huippukylmän teho perustuu siihen, että mikään ihon pinnalla tai ihohuokosissa oleva tulehdusta tai ihottumaa aiheuttava bakteeri ei selviydy huippukylmähoidon aiheuttamasta thermoshokista. Tämän ansiosta saadaan akne ja muut iho-oireet nopeasti ja tehokkaasti rauhoitettua tällä menetelmällä. Hoidon aikana aiheutetaan ‘termoshokki’ ihon pintasolukolle, mikä aiheuttaa hätäsignaalin keskushermoston kautta aivoille ja tämä avaa  ‘sisäisen apteekkimme’. Keho reagoi melko nopeasti tähän äkilliseen lämpötilan laskuun tuottamalla elimistön kannalta tärkeitä hormoneja, entsyymejä, jotka kiihtynyt verenkierto kuljettaa hoidetulle alueelle edistäen näin siinä olevien tulehdusten ja muiden sairauksien paranemista. Huippukylmä lievittää myös tehokkaasti ja nopeasti kipuja mitä esim. akne saattaa aiheuttaa.

Hoitosuositus vakavan aknen hoitoon on 2-4 kertaa viikossa kunnes oireet lieventyvät, minkä jälkeen voidaan pidentää hoitovälejä esim. kerran viikossa kunnes iho on parantunut.
Miedon aknen hoitoon riittää yleensä niin 1-2 hoitokertaa viikossa ja terveen ihon ylläpitoon suositellaan 1-2 kertaa kuukaudessa. 

Hoito kestää 3 minuutista – 15 minuuttiin riippuen aknen laajuudesta. 

Hoidon aikana voi käyttää Cryo Derma boosteria, jossa on myös paljon parantavia ominaisuuksia. Liitteenä seloste derma boosterista. 

Jos käytetään meidän cryo maskia hoidon aikana, niin siinäkin on integroitu sininen LED valon taajuus joka on tunnettu antibakteerinen, desinfioiva ja puhdistava hoitomuoto. LED-valohoidon voi toteuttaa 2 min cryo-kasvomaski hoidon jälkeen pitämällä vielä 10 minuuttia maskia kasvoillaan huippukylmähoidon jälkeen.

Toinen mahdollinen hoitomuoto kasvoille on se että käytetään tota cryo-maskia 2 min, ja sen jälkeen putki applikaattorilla voidaan mennä vielä kerran läpi aktiivisia tulehdus alueita ja varmistaa että ne menevät lähelle 0-4°C. 

Cryomaskia voidaan yhdistää perinteisiin kasvohoitoihin tai käyttää yksin. 

Sivuvaikutuksia ei ole, paitsi että huippukylmä voi kuivattaa aknen mutta se on välttämätön ja tarkoittaa että akne on lähtenyt parantumaan.

Liitteet

X°Cryo™ Beauty Edition esite

X°Cryo™ Derma Booster esite