Faskia vapaaksi -keho tasapainoon

  • Kirjoittajat: James Earls, Thomas Myers
  • Käännös: Marko Grönholm, fysioterapeutti
  • 1. suomenkielinen painos 2013
  • Sivumäärä: 287 sivua, havainnollinen nelivärikuvitus
  • ISBN: 978-951-9147-68-0

Alkuperäisteos: Fascial Release for Structural Balance, 1st edition (1.painos) 2010

39,00 

Tuotetunnus (SKU): faskia-vapaaksi-keho-tasapainoon Osastot: ,

Faskia vapaaksi -keho tasapainoon kirja yhdistää manuaalisen terapian taidot uudenlaiseen rakenteellisen terapian alaan, joka hyödyntää faskiaalisten kudosten ainutlaatuisia ja äskettäin löydettyjä ominaisuuksia.

”Faskia Vapaaksi -keho tasapainoon-kirja on pitkään odotettu laajennus Anatomy Trains-kirjan teorioille. Se on selkeästi kirjoitettu ja käytännönläheinen oppikirja kaikille ja kaikentasoisille manuaalikäsittelijöille

Faskialla, biologisella kudoskankaallamme, on tärkeä rooli kehon tuennassa, ryhdissä ja stabiliteetissa. Kirja tarjoaa yksityiskohtaisen johdatuksen faskiaan perustuvaan rakenteelliseen anatomiaan sekä faskian käsittelyyn ja sen vapauttamiseen sisältäen asennon ja ryhdin analyysin, täydelliset tekniikkakuvaukset sekä asiakkaan asianmukaisen visuaalisen arvioinnin ”kehon lukemisen” kautta. Faskiakäsittelyiden avulla voit auttaa monista kroonisista vaivoista kärsiviä asiakkaita, tarjota välitöntä kivunlievitystä ja helpottaa jatkuvia särkyjä ja kipuja. Yli 400 nelivärikuvalla varustettu kirja tarjoaa kattavasti tietoa, jonka avulla voit antaa tehokasta hoitoa ja luoda pitkäkestoisia muutoksia asiakkaan kehon muodossa ja rakenteessa. Kirja on tarkoitettu oppi- ja ammattikirjaksi kaikille manuaalikäsittelijöille ja -terapeuteille mm. hierojille, fysioterapeuteille, jalkaterapeuteille, osteopaateille, naprapaateille, kiropraktikoille ja jäsenkorjaajille. Kirjan ovat kirjoittaneet kaksi kansainvälisesti arvostettua manuaalisen terapian ammatilaista ja kouluttajaa James Earls ja Thomas Myers.

Kirja sisältää yli 400 havainnollista nelivärikuvaa ja- piirrosta

Faskian käsittelyä ei ole koskaan tehty ymmärrettävämmäksi ja helpommin lähestyttäväksi – hyvin kuvitettu ja mainiota luettavaa.
– Leon Chaitow, ND, DO, Honorary Fellow, Westminsterin yliopisto, Lontoo, lehden Journal of Bodywork & Movement Therapies päätoimittaja

Mikä loistava idea yhdistää James Earlsin asiantuntemus ja filosofia Tom Myersin klassisiin ideoihin rakenteelliselle manuaalikäsittelylle. Faskia Vapaaksi -keho tasapainoon-kirja on pitkään odotettu laajennus Anatomy Trains-kirjan teorioille. Se on selkeästi kirjoitettu ja käytännönläheinen oppikirja kaikille ja kaikentasoisille manuaalikäsittelijöille – ei pelkästään structural integration–tekniikan käyttäjille.
– Art Riggs, Certified Advanced Rolfer® ja hierontaterapeutti, teoksen Deep Tissue Massage: Visual Guide to Therapy Techniques kirjoittaja

Tämä kirja on perusteellinen ja virkistävä katsaus alueelliseen faskian käsittelyyn ja vapauttamiseen.
– Erik Dalton, PhD, teoksen Myoskeletal Alignment Techniques® kirjoittaja

Yhdistäen hienosti taidetta ja tiedettä tämä kirja kokoaa monia näkökulmia anatomiseen tarkkuuteen perustuvaan rakenteelliseen muutokseen. Sen ansiosta näkee suhteet ympäröivään kehoon ja siihen, miten ne yhdistyvät muodostamaan lukuisia erilaisia asentomalleja, joita asiakkaillasi näet – tämän lisäksi se myös antaa sinulle strategioita niiden käsittelemiseksi.
– Robert Schleip, PhD, MA, Fascia Research Projectin johtaja, sovelletun fysiologian laitos, Ulmin yliopisto. European Rolfing Associationin tutkimusjohtaja

Faskia vapaaksi -keho tasapainoon soveltaa oivalla ja helposti ymmärrettävällä tavalla teoriatietoa faskiasta käytännön opeiksi ja ideoiksi manuaalisiin käsittelytekniikoihin. Tekniikat käydään teoksessa läpi yksityiskohtaisesti ja niiden soveltamisen tueksi on tarjolla myös katsaus toiminnalliseen faskiaaliseen anatomiaan. Faskia vapaaksi -keho tasapainoon toimii hyvin itsenäisenä teoksena, mutta se tuo myös käytännön sovelluksiin Anatomy Trains-teoksen tarjoamaa teoriatietoa kehon myofaskiaalisista linjoista. Teoksessa tarjotaan kunkin kehon osan kohdalta oiva katsaus siihen, miten erilaiset kompensaatiot ja muutokset eri linjojen alueella näkyvät kudoksen ja ihmiskehon toiminnallisuuden kannalta. Manuaalisten tekniikoiden valitsemisen avuksi rakennetaan pohjaa visuaalisen arvioinnin ja tutkimisen – kehon lukemisen – kautta.
– Marko Grönholm, fysioterapeutti, Bodytech Instructor