Medical Taping

  • Kirjoittaja: Harry Pijnappel
  • Sivumäärä: 220 sivua, havainnollinen nelivärikuvitus
  • ISBN: 978-952-93-6849-5
59,00  44,25 

Tuotetunnus (SKU): medical-taping Osasto:

Erittäin kattava ja havainnollisilla kuvilla varustettu suomenkielinen teippauskirja lääkinnälliseen teippaukseen. Kirja käy läpi teippausten vaikutuksista ja teorian sekä opettaa yli 100 käytännöllistä sovellusmallia yksityiskohtaisilla kuvilla.

Lääkinnällisellä kinesioteippauskonseptilla on kolme pääasiallista vaikutusta;
* Teippi vaikuttaa kehon hermostolliseen ja verenkiertojärjestelmään tukien luonnollista paranemisprosessia.
* Metodi perustuu kinesiologian perusteisiin
* Se tukee lihaksia niin, että verisuonet sekä imunestekierto kehon lämpötilan lisäksi tukeutuvat lihasten normaaliin toimintaan.

Kirja tarjoaa selkeän kuvan lääkinnällisten kinesioteippausten erilaisista mahdollisuuksista. Ensimmäisessä luvussa keskitytään teippauksen vaikutuksiin kipuun. Nämä vaikutukset on kuvattu selkeästi teoreettisesti esiteltynä, perustuen lääketieteen kirjallisuuteen. Tämä lähestymistapa helpottaa käytännön tekemistä ja teipin käsittelyä.
Toinen kappale esittää kinesioteipin käyttämisen toimintaperusteet. Siinä esitellään teippauksen perustekniikat, sekä useita toiminnan vajauksia lihasten kiputiloista mahdollisten sisäelinongelmien hoitoon. Kirja sisältää yli 400 nelivärikuvaa, jotta kinesioteipin käyttö onnistuu hallitusti.

Kirjan sisältö on suunniteltu fysio-, jalka – ja työfysioterapeuteille, hierojille ja urheiluhierojille, urheiluvalmentajille ja lääkäreille sekä myös kaikille liikunta-alan ammattilaisille ja opiskelijoille, joilla ei ole terveydenhuolto-alan koulutusta. Kirja on monikäyttöisyytensä vuoksi erinomainen oppi– ja lähdekirja sekä päivittäisen työn käsikirja kuntoutuksessa.

Kirjan kirjoittaja Harry Pijnappel on Hollantilainen urheilufysioterapeutti, jolla on vuosien kliininen kokemus lääkinnällisen kinesioteippauksen käytöstä. Hän on erittäin suosittu luennoitsija Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä ja Lähi-idässä.